Meny

Start

Om oss

Vad vi gör

Referenser

Kontakt

Håll kontakten

Vi älskar utmaningar

På Omni Existence brinner vi för att ta oss an utmaningar. Med stor kunskap, lång erfarenhet och en förkärlek till open source har vi specialiserat oss på att hjälpa företagare att få sina verksamheter att växa digitalt.

Vårt ”varför?”

Att hjälpa småföretagare är svaret på varför vi gör det vi gör. Varför undrar du – för att det känns rätt säger vi!

Sveriges småföretagare utgör majoriteten av företag och står för den största delen av vår totala ekonomi i landet idag. Medan mindre aktörer lätt kan bli förbisedda, var det viljan att gynna den här gruppen som först motiverade oss och som lade grunden till vår digitala verksamhet. Idag jobbar vi med både större och mindre företag men motivationen att hjälpa andra nå sina företagsdrömmar består. Kompetens, passion, kvalitet – och med hjärtat på rätt ställe. Ja, det är fortfarande våra vägledande ord i allt vi gör.

Cesar de Godoy

Digital Strateg

Fanny Johansson

Social Media Manager

Hantverk och hjärta som ger resultat

Vi ser på vårt yrke som ett hantverk och en sann hantverkare nöjer sig inte med halvdana arbetsinsatser. Tvärtom är kvalitet vårt viktigaste ledord i både det dagliga arbetet och i det slutgiltiga resultat vi presenterar för dig. Att överträffa dina förväntningar är en av våra främsta drivkrafter! Med passion, professionalitet och hjärta levererar vi hög kvalitet och innovativa lösningar till din verksamhet.

Det här är Omni-teamet

Omni Existence är ett familjeföretag i grunden och består av positiva, talangfulla och kunniga medarbetare som med humor och lättsamhet skapar både webbprojekt och arbetskultur som berör. Förutom att vårt team utgörs av professionella individer består vår grupp framförallt av människor. Människor som pratar samma språk som dig, som förstår din vardag, dina utmaningar och dina mål. Då de flesta av våra samarbeten varar länge är denna kombination av professionalitet och människa en otroligt viktig faktor för vår gemensamma framgång.

Låt oss ta ert företag till nästa nivå!

Vi har kunskaperna för att snygga till er digitala närvaro och sedan slå på kranen med kunder.

Cesar De Godoy

Grundare/Strateg
Cesar@omniexistence.com

Supernöjd med samarbetet

Med Cesars hjälp har jag en hemsida som uppfyller högsta standard och kontinuerlig förbättring av layout och funktion. Supernöjd med samarbetet. Alltid snabb respons när du behöver hjälp.

Daniel Brobjerg

Pedagogisk, lyssnar, fantastiskt bra

Cesar är otroligt pedagogisk och finns alltid där när jag behöver hjälp. Lyssnar på mina önskemål och kan läsa av hur jag vill ha min sida och gjorde sidan fantastiskt bra.

Therese Wahlgren