Meny

Start

Om oss

Vad vi gör

Referenser

Kontakt

Håll kontakten

Vad vi gör

Med mångåriga samarbeten som vår vardag, utvecklar vi digitala projekt som når både hjärta och affärsmål. Vi hjälper dig med allt från strategi, tekniska lösningar och design till långsiktig optimering och förvaltning.

Webbutveckling i WordPress

Oavsett om du behöver en webbplats, omlansering, e-handel eller enskilda programlösningar erbjuder vi projektlösningar som är skalbara, flexibla och säkra.

Webbplats och e-handel

Rådgivning och utbildning

Drift och support

Onlineannonsering

Digital marknadsföring är tillväxtmotorn för ditt företag. Vi hjälper dig att utveckla och optimera din prestationsbaserade marknadsföring – så att din marknadsföringsstrategi alltid är pålitlig!

Spara tid och minska stress

Öka försäljning och vinst

Nå en mycket större publik

Videoproduktion för sociala medier

Vi brainstormar idéer, filmar och levererar löpande. På så sätt hjälper vi er producera kreativa filmer varje månad för ett kontinuerligt flöde av innehåll i dina sociala kanaler.

Prisvärt innehåll till Sociala medier

Kontinuerlig produktion

Fasta priser utan dolda avgifter

Låt oss ta ert företag till nästa nivå!

Hör av dig till mig för att diskutera ert projekt eller önskemål.

Cesar De Godoy

Grundare/Strateg
Cesar@omniexistence.com

Skills som är svåra att slå!

NMA har haft nöjet att få vår sida gjord av Cesar! Vi kunde inte vara mer nöjda med arbetet som han har lagt ner. Förutom ett alltid trevligt bemötande, så har han skills som är svåra att slå! Skulle rekommendera Cesar till vem som helst. Sidan har fungerat spotless sedan vi fick den levererad, och funktionerna bakom kommer ta oss framåt på många olika sätt! Vi känner oss 100% trygga, och kommer utan tvekan fortsätta att jobba med honom.

Kamilla Persson

Väldigt proffsig och kunnig

Vi är otroligt glada över vår snygga och användarvänliga hemsida som Cesar har byggt. Cesar är väldigt proffsig och kunnig inom många områden och delar gärna med sig av sina erfarenheter om E-handel och andra tips om utformning av hemsidan. Cesar har skapat en hemsida som har gjort att vi kan ta nästa steg i vårt företag. Växa i takt med att E-handel blir mer populärt. Tusen tack för allt!

Daniel Neuendorf