Meny

Start

Företagslistor

Webbutveckling

Marknadsföring

Referenser

Kontakta oss

+467 60 20 62 60

Info@Omniexistes.se

Företagslistor

Vi kan erbjuda dig kontakterna som driver din verksamhet framåt. Denna innovativa tjänst lovar att utrusta dig med detaljerade kontaktlistor över företag i vilken nisch som helst, över hela världen.

Företagslistor med kontaktuppgifter

Vi tillhandahåller skräddarsydda företagslistor som innehåller allt du behöver för att direkt nå ut till potentiella affärspartners. Med listor som innehåller namn, adresser, telefonnummer, webbplatser och e-postadresser, blir det enklare än någonsin att kontakta de företag du är mest intresserad av.

Effektivisering med vårt egenutvecklade utskickssystem

Medvetna om tidsåtgången för att bearbeta tusentals företagskontakter, har vi utvecklat ett avancerat massutskickssystem. Detta system inte bara skickar ut dina meddelanden effektivt, utan vidarebefordrar även alla svar direkt till dig. Det gör det möjligt för dig att snabbt agera på möjligheter utan den vanliga tidsfördröjningen.

Fullständig Kampanjhantering

Vi förstår utmaningen i att skapa engagerande kampanjer, från att utforma den initiala kontakten till att följa upp med effektiva meddelanden. Därför erbjuder vi också fullständig kampanjhantering som en tjänst. Låt oss ta hand om texten, designen och uppföljningen så att du kan fokusera på din kärnverksamhet, med vetskapen att din marknadsföring är i professionella händer.

Få kostnadsfritt prisförslag

Vad är ni intresserad av?

11 + 9 =