Meny

Start

Företagslistor

Webbutveckling

Marknadsföring

Referenser

Kontakta oss

+467 60 20 62 60

Info@Omniexistes.se

Referenser

Vi är stolta över det arbete vi har gjort för att hjälpa företag att lyckas i den digitala världen.

Vital Medicine

”Om du letar efter nya lösningar för ditt onlineföretag kan jag varmt rekommendera Cesar. Han kan hjälpa dig att hitta lösningar du inte visste fanns.”

– Dr. Cecilia Fürst

Mechab

”Samarbetet med Cesar har överträffat alla förväntningar. Han har varit lyhörd, engagerad, tillmötesgående och visat sig vara extremt kunnig genom hela processen från första mötet till leverans.”

– Drago Boras

Quality Care

”När du använder Cesar får du en otrolig service, vi ville uppdatera vår webbplats men fick massor av tips om marknadsföring och andra saker som utvecklade vårt projekt.”

– Ismael Medawe

Nordic Model Agency

”NMA har haft nöjet att få vår webbplats gjord av Cesar! Vi kunde inte vara mer nöjda med det arbete han har lagt ner. Utöver alltid trevligt bemötande har han färdigheter som är svåra att slå! Skulle rekommendera Cesar till vem som helst.”

– Kamilla Persson

Longstay Travel

”Jag kan varmt rekommendera Cesar som leverantör av webbplatser och all nödvändig uppdaterad information gällande effektivitet, marknadsföring och all relevant uppföljning. Cesars proaktiva och snabba arbete är en viktig framgångsfaktor för oss.”

– Lars Wahlström

Vitala kosttillskott

”Fantastisk kunskap och konstant leverans av de senaste möjligheterna för utveckling och marknadsföring. Cesar levererar där andra ser hinder. Imponerad och glad att vi fick denna hjälp med vår webbplats”

– Stefan Jönsson

Pharmasite

”Jag har arbetat med Cesar i två år och är mer än nöjd. Han har den djupaste kunskapen om online marknadsföring och är super snabb och lätt att komma i kontakt med. Cesar har en stor del i mitt företags utveckling och kan bara gratulera alla som får arbeta med dem.”

– Dr. Pekka Koskinen

New York Pizza

”Vi har anlitat Cesar för vår webbplats och är mycket nöjda med allt. Så professionell och tillmötesgående och vi rekommenderar honom starkt. Du kommer inte att ångra det.”

– Andrea Racz

Therese Wahlgren

”Cesar är otroligt pedagogisk och finns alltid där när jag behöver hjälp. Lyssnar på mina önskemål och kan intuitivt berätta hur jag vill ha min webbplats och gjorde webbplatsen fantastisk.”

– Therese Wahlgren

Rammannen

”Cesar har hjälpt oss med allt från en professionell webbplats till marknadsföring, vilket resulterat i en kraftig ökning av kundförfrågningar.”

– Roger Mårtensson

Topfitness

”Med Cesars hjälp har jag en webbplats som uppfyller högsta standard och kontinuerlig förbättring av layout och funktion. Super nöjd med samarbetet. Alltid snabb respons när du behöver hjälp.”

– Daniel Brobjerg

Padeltours

”Cesar gör ett mycket bra jobb med stor kunskap och empati! Han lär också känna företaget och produkterna han arbetar med, vilket är mycket bra!”

– Håkan Nilsson

Protein varuhuset

”Professionell, välutformad webbplats. Cesar var extremt hjälpsam och kunnig, kom med egna idéer och tips och undervisade på ett mycket metodiskt och rimligt sätt. Alltid tillgänglig när du behöver hjälp. Extremt nöjd med resultatet.”

– Patricia Sederlin

Citykiropraktikern

”Tack Cesar för ett väl utfört arbete. Snabb återkoppling vid behov. Full av idéer kombinerat med kunskap och förmåga att genomföra.”

– Magnus Eklund

Fuelup

”Cesar är en pålitlig leverantör, levererar 110% av vad du vill och mer. Han ser till att allt fungerar så att du är nöjd och finns alltid där när du behöver hjälp. Jag kan varmt rekommendera honom till alla jag känner som vill bygga en webbplats, app eller göra digital marknadsföring!”

– Sylvester Efosa

Infinite Malmö

”Cesar är mer än en webbyrå. Han är hjälpsam och tänker på detaljerna. Han hittar alltid omfattande lösningar och arkitekterar våra webbplatser som leder till försäljning eller till våra mål.”

– Zaynab Ibrahim

BRAL SOLAR

Denna vecka har jag haft det absoluta nöjet att arbeta med Cesar. Vår tidigare webbplats behövde en total översyn, flyttas till en annan hostingtjänst, integreras med Meta Business och Google Analytics. Jag hade dagliga konsultationer med Cesar under hela processen, och han var vänlig nog att ta mig igenom varje steg tillsammans med honom. Han var inget annat än artig och professionell hela tiden, och jag var ett stort frågetecken hela tiden, men det gjorde honom absolut ingenting. Jag kan inte rekommendera honom nog! Vi har redan anlitat hans tjänster för vårt andra företag, en annan total översyn av webbplatsen. Och vi ser fram emot att arbeta med fler projekt tillsammans i framtiden.

– Bohdi Roberts

Lee’s eden

Jag måste tacka Cesar djupt med hjälp av min hemsida, han gör ett fantastiskt arbete, han är mycket professionell, har ett bra kund bemötande, super trevlig och klar i sitt språk med hur kan kommunicerar med kunden och har hjärtat på rätt plats! Han jobbar flitigt och är snabb som tusan, knappt så jag hänger med själv. Tycker min hemsida blev så fin och han har verkligen mött mig och mina behov kring vad jag vill få fram på min sida för att nå ut till mina kunder. Kommer ha kvar Cesar för att fixa min sida i all evighet hoppas jag!! Kan verkligen verkligen rekommendera honom för framtida arbeten. Tack verkligen Cesar, du är bäst!!!

– Lee Persson

Degavi

”Jag tycker att Cesar är otroligt duktigt på att lyssna och ta reda på vad kunden vill ha. Vi har verkligen fått en hemsidan som vi har önskat tillsammans med Cesars expertis. ”

– Gabor Veszpremi

BIOPACTOR

”Jag har haft nöjet att arbeta med Cesar på vår webbplats och grafisk design. Cesar kombinerar expertis med flexibilitet och en serviceinriktad inställning på ett sätt som gör hela upplevelsen från första kontakt till slutprodukt fantastisk. Rekommenderar starkt!”

– Mouhamed Warsame

Flexibility

”Cesar ger ett vaksamt och professionellt intryck och levererar snabbt ett resultat som överträffar förväntningarna. Cesar kom tillbaka med ett snyggt förslag på hur min webbplats kunde förnyas på ett modernt och pedagogiskt sätt. Cesar förstår snabbt kundens fördelar och levererar beundransvärt snabbt och professionellt. Han är verkligen kompetent inom sitt område. Jag kan varmt rekommendera honom för liknande uppdrag.”

– Rikard Ljung