Meny

Start

Om oss

Vad vi gör

Referenser

Kontakt

Håll kontakten

Referenser

Det är våra kunder som ger oss drivkraften att vara digitala superhjältar.

Levererar där andra ser hinder

Fantastiskt kunnande och hela tiden leverans av de senaste möjligheterna för utveckling och marknadsföring. Omni Existence levererar där andra ser hinder. Imponerad och glad att vi fått denna hjälp med vår websida

Dr Cecilia Fürst

En viktigt framgångsfaktor för oss

Jag kan varmt rekommendera Omni Existens som leverantör av hemsidor och all nödvändig up to date information avseende effektivitet, marknadsföring och all relevant uppföljning. Cesars proaktiva & snabba arbete är en viktigt framgångsfaktor för oss.

Lars Wahlström

Hjälpsam och tänker på detaljerna

Omni Existence är mer en webbyrå. De är hjälpsamma och tänker på detaljerna. De finner alltid helhetslösning och arkitektritar våra webbplatser till att leda till sälj eller till våra mål.

Zaynab Ibrahim

Så får man en otrolig service

När man använder sig av Omni Existence så får man en otrolig service, vi önskade uppdatera vår hemsida men fick massa tips om marknadsföring och annat som utvecklat vårt projekt.

Ismael Mehdawe

Proffsig och tillmötesgående

Vi har anlitat Omni Existence till vår hemsida och är mycket nöjda med allt. Så proffsiga och tillmötesgående och vi rekommenderar dem varmt. Ni kommer inte att ångra er.

Andrea Rácz

Allt blev precis som utlovat

Allt blev precis som utlovat, och det är därför jag anställer Omni Existence år efter år. De är alltid kontaktbara och löser snabba förändringar efter behov.

Alexander Bermsten

Supernöjd med samarbetet

Med Omni Existence hjälp har jag en hemsida som uppfyller högsta standard och kontinuerlig förbättring av layout och funktion. Supernöjd med samarbetet. Alltid snabb respons när du behöver hjälp.

Daniel Brobjerg

Pedagogisk, lyssnar, fantastiskt bra

De på Omni Existence är otroligt pedagogiska och finns alltid där när jag behöver hjälp. Lyssnar på mina önskemål och kan läsa av hur jag vill ha min sida och gjorde sidan fantastiskt bra.

Therese Wahlgren

Stor kunskap och empati

Omni Existence gör ett mycket bra jobb med stor kunskap och empati! De sätter sig också in i företaget eller produkten de jobbar med, vilket är väldigt bra!

Håkan Nilsson

Full med ideér i kombination med kunskap

Tackar Omni Existence för väl utfört arbete. Snabb återkoppling vid behov. Full med ideér i kombination med kunskap och förmåga att genomföra.

Magnus Eklund

Tillmötesgående, Beundransvärd

Omni Existence hjälpte mig precis i starten av mitt företag. Utan deras engagemang och tillmötesgående sätt att arbeta hade jag haft svårt att marknadsföra mig. Deras förmåga att snappa upp mina idéer och önskemål är beundransvärd. Inom kort kommer bolaget varumärkesskyddas. Tack Omni Existence för att du trodde på mig.

Malin Lund

Grym service & Upplevelse, Världsklass

Vi fick hjälp utav Omni Existence där de började med att analysera vår hemsida och det slutade med att inom ett par dagar fick vi en helt ny fantastisk hemsida (både utseendemässigt och fler menyer) samt chattfunktion som våra kunder uppskattat. Ett stort tack och eloge för att ni tog er tid att hjälpa oss. Grym serviceupplevelse – Världsklass !!

Peymon Azimi

Trevlig, Proffessionell, kunnig

Jag är nöjd med tjänsten Omni Existence levererar, trevligt bemötande, strukturerad arbetsteknik, proffessionellt och väldigt kunninga.

Hamit Reyhaniolgu

Kraftig ökning av kundförfrågningar

Omni Existence har hjälpt oss med allt från professionell hemsida till marknadsföring vilket resulterat i en kraftig ökning av kundförfrågningar.

Roger Mortensson

Djupaste kunskapen om marketing

Jag har arbetat med Omni Existence i två års tid och är mer än nöjd. De har den djupaste kunskapen om marketing på nätet, och är supersnabb och enkel att komma i kontakt med. Omni Existence har stor del i mitt företags utveckling, och kan bara gratulera alla som får jobba med dem.

Pekka Koskinen

Extremt nöjda med resultatet

Professionell, välgjord hemsida. De på Omni Existence var extremt hjälpsamma och kunniga, kom med egna idéer och tips, samt lärde ut på ett mycket metodiskt och resonabelt sätt. Alltid tillgängliga när man behöver hjälp. Extremt nöjda med resultatet.

Patricia Sederlin

Skills som är svåra att slå!

NMA har haft nöjet att få vår sida gjord av Omni Existence! Vi kunde inte vara mer nöjda med arbetet som de har lagt ner. Förutom ett alltid trevligt bemötande, så har de skills som är svåra att slå! Skulle rekommendera Omni Existence till vem som helst. Sidan har fungerat spotless sedan vi fick den levererad, och funktionerna bakom kommer ta oss framåt på många olika sätt! Vi känner oss 100% trygga, och kommer utan tvekan fortsätta att jobba med dem.

Kamilla Persson

Väldigt proffsig och kunnig

Vi är otroligt glada över vår snygga och användarvänliga hemsida som Cesar har byggt. Cesar är väldigt proffsig och kunnig inom många områden och delar gärna med sig av sina erfarenheter om E-handel och andra tips om utformning av hemsidan. Cesar har skapat en hemsida som har gjort att vi kan ta nästa steg i vårt företag. Växa i takt med att E-handel blir mer populärt. Tusen tack för allt!

Daniel Neuendorf

Otroligt kompetent och lyhörd

Det var mycket positivt att få hjälp av Omni Existence när jag skulle skapa hemsidan till min butik. De är otroligt kompetenta och lyhörda och levererar snabbt. Jag blev mycket nöjd med resultatet.

Christina Due